Кадър Онлайн лекция шокира студентите на Медицински университет - София, тъй

...
Кадър Онлайн лекция шокира студентите на Медицински университет - София, тъй
Коментари Харесай

Интимни сцени с преподавателка се разиграха по време на онлайн лекция в Медицински университет - София

Кадър 

Онлайн лекция шокира студентите на Медицински университет - София, защото преподавателка разиграва еротична сцена по време на излъчването. 

Видеото изпращат студенти от Медицински университет София, пише . Твърдят, че това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния академични център, описват студенти. На видеото се вижда по какъв начин мъж застава зад преподавателката и стартира еротична сцена сред двамата. 

До края на работния ден от Медицинския университет не разясниха тематиката. В телефонен диалог обаче от висшето заведение обявиха, че стартира вътрешна инспекция.

Според сексолога Станка Маркова сцената е неприемлива. А видеото бързо се популяризира сред студенти и от други университети. 

" Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която през вчерашния ден демонстрираше с един сладолед по какъв начин се вършат ефикасни и сладострастни неща с устата ", сподели проф. Маркова.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни излъчвания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последици за българската преподавателка - следва да разберем.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР